! DISCLAIMER !

Ga naar beneden

! DISCLAIMER !

Bericht van Falken op do nov 22 2007, 20:52

Niet toegestaan is:

Exclamation Het plaatsen van of linken naar illegale content zoals (maar niet beperkt tot) sexueel getinte afbeeldingen met minderjarigen, illegale software en/of muziek, etc. Eventuel schade die als gevolg door dergelijke posts door de admin geleden wordt als gevolg van rechtzaken, boetes en/of claimsschade en/of claims zullen bij de plaatsende gebruiker verhaald worden.

Exclamation Het plaatsen van racistische of discriminerende of anderzijds kwetsende of schokkende uitlatingen (bijvoorbeeld godslastering, verwensingen, ernstige ziektes etc.) of links naar dergelijke content.

Exclamation Het plaatsen van onnodig schokkend materiaal (bv. faces of death, rotten) of links daarnaar.

Exclamation Het plaatsen van links naar illegale zaken als warez, mp3's, simlocks etc.

Exclamation Het gebruik van scripttalen en het linken naar zaken die op de computer van medegebruikers tot ongewenste effecten kunnen leiden.

Exclamation Het plaatsen van al te onsmakelijke of gewelddadige foto's of tekeningen of links daarnaar.

Exclamation Het plaatsen van inhoud en teksten onder copyright is niet toegestaan. Berichten van andere websites mogen alleen geplaatst worden MET BRONVERMELDING. Geen bronvermelding? Dan wordt het bericht verwijderd.

Exclamation Het uitlokken van ruzies. Dit kan na één waarschuwing al leiden tot een ban. Ook het reageren op dit soort posts (flames) is in principe niet toegestaan en strafbaar omdat je actief meehelpt een ruzie in stand te houden. Meld dit soort berichten aan één van de moderators.

Exclamation Het uitvechten van persoonlijke ruzies is niet toegestaan: Houd privé zaken privé. Post geen mailtjes, foto's etc. met privé informatie. Vecht het onderling uit via MSN, persoonlijk bericht of telefoon.
Falken
Falken
Administrator
Administrator

Aantal berichten : 46
Leeftijd : 29
Registration date : 22-11-07

Profiel bekijken http://infhelp.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum